L’UE Sant Joan-Atlètic sap patir i sumar tres punts importants contra l’Ol. Can Fatjó (1-0)

Albert Jiménez ha fet l’únic gol del partit al minut 8

Albert Jiménez ha estat l'autor de l'únic gol del partit
Rafa Jiménez

La Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic ha guanyat aquest migdia el seu enfrontament a l’estadi de Can Sant Joan contra l’Olympic Can Fatjó (1-0) que li permet aconseguir un doble objectiu: assegurar-se matemàticament la permanència a la Segona Catalana una temporada més i escalar posicions a la classificació del grup 2n. Albert Jiménez ha fet l’únic gol del partit al minut 8 i l’equip de José Manuel Martín ‘Pinti’ ha defensat bé durant la segona part el seu aventatge fins aconseguir els tres punts. Aquesta victòria, afegida a l’empat de la Unificación Llefià contra el Singuerlín (1-1), permet que els de Can Sant Joan pugin a la cinquena posició amb 50 punts i empatin amb el quart, l’EE Guineueta, que ha perdut al camp de l’Equipo Ja (3-1). A manca de cinc jornades per al final de la lliga, la Unió està a set punts de la segona posició que permet jugar la promoció d’ascens.