L’UE Sant Joan-Atlètic torna amb un punt del camp del Canyelles (1-1)

Miguelito ha marcat el gol montcadenc i ha debutat el central Rubén del Barrio

La Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic ha sumat aquest migdia un nou punt al camp del Canyelles (1-1). Miguelito ha avançat els montcadencs amb un gol al minut 11, però els barcelonins han empatat abans de la primera mitja hora de joc. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans i a la segona part el domini ha estat totalment de l’equip de José Manuel Martín ‘Pinti’, que ha controlat la pilota i ha generat una gran quantitat d’ocasions de perill sense encert de cara al gol. “Avui estic satisfet perquè hem controlat bé el partit, menys un quart d’hora a la primera meitat quan ens han fet el gol. Hem creat molt perill, però no acabem de trobar la manera de lligar les victòries. De moment, no hem jugat contra cap equip que hagi estat millor que nosaltres amb el joc”, diu ‘Pinti’, qui ha fet debutar aquest migdia un dels nous fitxatges de l’equip, el central Rubén del Barrio (Tecnofutbol). Aquesta ha estat l’última incorporació al club de Can Sant Joan que a les últimes setmanes, i després de donar la baixa al davanter Jhonny, ha fitxat els atacants Alberto Fernández i Pablo Hurtado, que van debutar fa dues setmanes a Mataró, i Ramón Crespo ‘Ray’, que ho va fer a l’última jornada contra el Carmelo.