Marc García es proclama campió del món de Superbikes a la categoria Supersport 300

El pilot de Castellbisbal, de 18 anys, està vinculat a Montcada ja que el seu pare és del barri de Can Sant Joan

García, damunt de la seva moto, amb el dorsal 41
Rafa Jiménez
Marc García, amb el títol de campió del món

Marc García, el pilot de Castellbisbal de 18 anys i de pare montcadenc, s’ha proclamat campió del món de Superbikes a la categoria Supersport 300. García, que pertany a l’equip Halcourier MS Racing, va certificar el seu èxit a l’última cursa del campionat que es va disputar el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre a Jérez, on va acabar a la quarta posició, just darrera de l’italià Alfonso Coppola, qui ha finalitzat a la segona posició del Mundial amb un únic punt de desavantatge. El castellbisbalenc, que ha guanyat dues de les nou curses del campionat que s’han disputat en terreny europeu, ha competit a cada circuit amb una invitació ja que el seu equip no es va poder inscriure a temps. "Estic molt content perquè no esperava ser campió del món. He fet història i em sento molt orgullós de tot el treball que hem fet durant aquest any”, ha comentat García, qui es va iniciar al món del motor quan tenia cinc anys. Convertit en el primer campió d’aquesta nova categoria de Superbikes, el seu proper repte és poder competir la propera temporada al Mundial de Motociclisme, dins la categoria Moto3.