Marta García es proclama campiona del món de karate tradicional

El Shi-kan ha guanyat al Mundial, disputat a València, una altra medalla de plata i dues de bronze

La montcadenca Marta García, del club Shi-Kan Montcada, ha guanyat la medalla d’or al Campionat del Món de karate tradicional en la modalitat de katas, disputat del 21 i al 24 de juny a València. Aquest és el segon títol mundial de la karateca local, que el 2004 va aconseguir el guardó d’or al Mundial d’Alemanya.

Altres guardons. Tres competidors del Shi-Kan també van aconseguir pujar al podi. Es tracta de Marc Rodríguez, que va obtenir el metall de plata en katas, i David Bermejo, que va guanyar la medalla de bronze en katas; i Patricio López, que va ser el tercer classificat a la modalitat de combat al punt a la categoria de menys de 75 quilos. López va caure en semifinals davant del rival italià.
L’entrenador del Shi-Kan Montcada, Miguel Franco, s’ha mostrat satisfet amb els resultats i ha reconegut que s’han superat les expectatives. “Hem fet un gran paper, perquè s’ha de tenir en compte que el nivell era molt alt”, ha dit Franco. El Mundial va ser un èxit de participació, amb l’assistència de més de 40 països d’arreu del món.
El torneig posa el punt i final a una temporada positiva en resultats, segons fonts del club, que ha coincidit amb la celebració del 25è aniversari del club montcadenc.
L’acte central va tenir lloc el 12 de maig amb una exhibició al pavelló Miquel Poblet amb la participació dels millors karateques de Catalunya.
La nova temporada començarà a partir de l’octubre vinent. Els seus objectius passen per mantenir el nivell i, si es pot, millorar els bons resultats d’enguany.