Miquel Guerrero (TriJAM) acaba tercer del seu grup d’edat a la Cursa dels Balonders

Va fer els 10,6 quilòmetres del recorregut amb un temps de 47 minuts i 23 segons

Miquel Guerrero, al podi del seu grup d'edat
TriJAM

Miquel Guerrero, de la TriJAM, la secció de triatló de la Joventut Atlètica Montcada, va aconseguir la tercera posició en el seu grup d’edat -acabant 15è a la classificació general- a la primera edició de la Cursa dels Bandolers que es va disputar a Olost el 2 de novembre. Guerrero va fer els 10,6 quilòmetres del recorregut amb un temps de 47 minuts i 23 segons. D’altra banda, José Luis Martínez i Cristóbal Cara, també de la TriJAM, van participar a la Zoggs Illes Medes, prova de natació que es va fer el 2 de novembre a l’Estartit a benefici de la Marató de TV3. Martínez i Cara van nedar la travessia de 3.400 metres. Un tercer membre de la secció de triatló de la JAM, Alberto Torija, va competir el 1 de novembre a la Cursa de l’amistat que es va fer a Barcelona amb un recorregut de 16 quilòmetres.