Mor Joan Navarra, fundador i únic president del Club Ciclista Montcada

El sepeli tindrà lloc aquest dilluns a l’església de Santa Engràcia, a les 16h

Joan Navarra va rebre un nou reconeixement el 2010 per part de la Federació Catalana de Ciclisme

El montcadenc Joan Navarra, fundador i únic president del Club Ciclista Montcada al llarg de la seva història, va morir aquest dissabte, 3 de febrer, a l’edat de 100 anys. El sepeli tindrà lloc aquest dilluns a l’església de Santa Engràcia, a les 16h.

Navarra era una persona reconeguda al municipi, especialment per la seva vinculació al món de l’esport. Nascut a Vallençana al 1917, va viure la Guerra Civil i la postguerra, va treballar de manobre i després va muntar la seva pròpia constructora, amb la qual va executar obres destacades com les antigues oficines de les empreses Aismalibar i Valentine. Navarra també va formar part de l’Ajuntament de Montcada, sent tinent d’Alcalde durant els anys 60 i vivint en primera persona la tràgica riuada de 1962 que va provocar la mort d’una trentena de veïns.

Navarra va ser el fundador i únic president del Club Ciclista Montcada, un dels més antics de Catalunya. Apassionat de la bicicleta, al llarg de la seva trajectòria, aquest montcadenc centenari va rebre nombrosos reconeixements, com la insígnia d’or i brillants de la Federació Espanyola i Catalana de Ciclisme i la medalla de forjador de l’esport català que atorga la Generalitat. També va estar molt vinculat al CD Montcada, entitat de la qual va arribar a ser president durant un any, del 1959 al 1960.

Seccions:

Deixa un comentari