Aitana Segura, quarta al Campionat d’Europa sots-21 amb la selecció catalana de corfbol

El campionat s’ha disputat de l’11 al 15 de juliol a la ciutat txeca de Kolin

Aitana Segura va ser escollida la millor jugadora de la selecció catalana al partit contra Països Baixos

La montcadenca Aitana Segura ha aconseguit amb la selecció catalana la quarta plaça al Campionat d’Europa sots-21, que s’ha disputat a la ciutat txeca de Kolin de l’11 al 15 de juliol. Catalunya va debutar al campionat amb un triomf contra Alemanya per 21-19. El combinat català va anar per davant pràcticament tot i el partit fins al 19-19 amb el qual s’entrava en l’últim minut, però l’encert català va decantar la balança cap a Catalunya, obrint-se així les portes per repetir la medalla de bronze aconseguida l’any passat a Terrassa.

A la segona jornada, la selecció catalana es va veure les cares a l’equip amfitrió. Catalunya va començar molt bé el partit posant-se per davant pràcticament tota la primera part, però es va arribar al descans amb un empat en el marcador. Tot i que a la represa Txèquia es va avançar el partit, va seguir sent molt igualat, però malauradament als últims minuts Txèquia va tenir més encert de cara a cistella i la victòria se la va acabar enduent Txèquia (17-13), així com la consegüent medalla de bronze al final del campionat.

El tercer dia, Catalunya va perdre contra Bèlgica (27-11), i el quart, va caure contra els Països Baixos (32-10). En aquest matx, Segura va ser escollida la millor jugadora catalana. Aquests dos equips, que estan un esglaó per sobre a la resta de seleccions pel seu físic i talent, van guanyar la medalla de plata i or, respectivament.