Mireia Téllez aconsegueix el passaport per participar en les proves de la Copa del Món

La montcadenca disputarà la primera fase a Itàlia al desembre on buscarà el passaport per la final del Japó al febrer de l’any vinent

Mireia Téllez en una de les proves a Inzell, Alemanya
Enrique Téllez

Mireia Téllez, de 15 anys, va obtenir el bitllet a les proves de la Copa del Món de patinatge de velocitat sobre gel. Al desembre es disputarà la primera fase a Itàlia on Mireia buscarà el passaport per la final del Japó al febrer de l’any vinent. La montcadenca es va classificar per la primera etapa, gràcies a la seva gran participació en l’stage amb la selecció espanyola a Inzell, Alemanya.

Mireia va participar en les proves de 500 i 1.500 metres amb uns grans resultats. En la primera va obtenir la seva segona millor marca amb uns 45,36 segons a tan sols 36 centèsimes d’aconseguir la mínima per classificar-se per al Mundial. En la prova llarga de 1.500 metres, Téllez va baixar 5 segons la seva marca deixant-la en 2 minuts i 20 segons, aconseguint així el resultat mínim per arribar a la Copa del Món, on competirà amb les millors patinadores de tot el planeta.

Mireia Téllez en l’stage amb la selecció espanyola a Inzell, Alemanya
Enrique Téllez

L’objectiu és aconseguir els resultats mínims i seguir millorant per classificar-se als campionats, així podrà seguir estant becada. A més, al gener hi ha els Youth Olympic Games a Korea, que encara queda molt lluny, però si la temporada va bé volem anar-hi

Enrique Téllez, pare de Mireia Téllez

Beca esportiva a la Blume

Així mateix, la Federació Catalana d’esports d’hivern ha concedit una beca d’esportista a Mireia Téllez que deixarà el col·legi La Salle per estudiar el batxillerat a l’Institut Joaquim Blume. “L’objectiu és aconseguir els resultats mínims i seguir millorant per classificar-se als campionats, així podrà seguir estant becada. A més, al gener hi ha els Youth Olympic Games a Korea, que encara queda molt lluny, però si la temporada va bé volem anar-hi”, subratlla Enrique Téllez, pare de la jove patinadora montcadenca.

Deixa un comentari