Salvats per la pròrroga

Les vacil·lacions al final del partit han estat a punt de costar-li la victòria al Valentine Montcada davant del Girona

Els jugadors del Valentine han fet un bon partit contra el Girona
Laura Grau

El Valentine Montcada ha plantat cara al Girona des del començament mostrant una clara superioritat d’estratègia i llençaments efectius. Per davant en el marcador durant la major part del partit, la situació s’ha tornat perillosa al quart quart. Les vacilacions i algun error de joc han estat a punt de costar-li la victòria que tan segura semblava. Després dels minuts de tirs lliures, en el temps de pròrroga els homes de Mateo Rubio han reprès el bon joc i s’han avançat en el marcador que ha quedat 80-72. Raul Ortega i Joan Camí, que surten de lesions, han pogut jugar alguns minuts del partit disputat al pavelló Miquel Poblet. Ortega ha remarcat  “la capacitat de reacció de l’equip quan ha vist que perillava la victòria”.