Un gol de Macanaz al minut 80 dóna el triomf contra el Morell per 3 a 2

Les baixes a l’onze titular van obligar Fernández a recomposar línies

El CD Montcada va superar diumenge el Morell, a la zona de descens de Primera Catalana, per 3-2 en un matx amb dues parts ben diferenciades. El conjunt montcadenc, que és desè amb 22 punts, es va avançar en el marcador amb dos gols d’Àlex Gil i Xavi Rovira. L’equip local va oferir un bon joc, tot i que no va poder disposar de quatre habituals en l’onze titular com Àlex Ortiz, Carlos Rangel i Jimy, sancionats, i Jordi Cussó, lesionat. Aquestes absències van fer trastocar els plans de l’entrenador, Luis Fernández, sobretot en la defensa. Malgrat tot, el Montcada va jugar bé i va saber superar una sèrie d’adversitats a la represa, que va començar amb una acció espectacular que Nacho Garzón no va poder culminar en gol. A partir d’aquí, el Montcada va viure l’expulsió de dos jugadors per vermella directa, Carlitos i Ivan Serrano, i la neutralització de l’avantatge amb l’empat a dos del Morell al minut 64. El Montcada va marcar el gol de la victòria al 80 obra de Macanaz, l’última incorporació a la plantilla montcadenca.

L’entrenador creu que si hagués entrat l’ocasió de l’inici de la segona part, amb un 3-0 en el marcador, la segona part hauria estat una altra història. Malgrat això, Fernández ha lloat la plantilla pel partit i perquè el més important és haver aconseguit els tres punts.

A falta d’una jornada perquè acabi la primera volta, el Montcada és desè de Primera Catalana amb 22 punts. El tècnic ha fet un balanç positiu perquè els inicis van ser difícils. Fernández s’ha mostrat optimista per a la segona volta.

El Montcada jugarà l’últim partit de la primera volta el pròxim diumenge al camp del Guíxols a partir de les cinc de la tarda, un partit que es transmetrà en directe per Montcada Ràdio. Aquest també serà el darrer partit de la primera volta de Primera Catalana.