Un Sant Joan sense recursos surt golejat de Mollet

El Molletense resol amb 2 gols tàctics i 1 de penal

Res ha pogut fer el Sant Joan en la visita al camp del Molletense, que s’ha imposat amb claredat per 3 a 0. Dos gols d’estratègia en la sacada d’un còrner i un penal han sentenciat el desafortunat debut d’Oswaldo Levoso a la banqueta de La Unió. El partit ha estat estrany, però sobretot, sense ocasions. Potser és el matx de la temporada en què els de Can Sant Joan han tingut menys ocasions de cara a porteria.

La primera part ha estat de domini del Molletense. Al minut 30 el rival s’ha avançat a la sortida d’un córner, i just abans dels descans han marcat el 2 a 0 de penal. A la represa, han marcat el tercer en un altra jugada d’estratègia que ha sorprès la defensa de La Unió.

El nou tècnic afronta un final de lliga amb l’equip en la corda fluixa, a l’espera que arribin aquesta setmana noves cinc incorporacions, entre les que destaca Sánchez, un central del Pomar.