Un Valentine fluix en defensa cau a Sant Narcís (82-90)

Els montcadencs han començat el partit amb un parcial negatiu de 15 punts

El Valentine ha perdut aquest dissabte a la pista del Sant Narcís de Girona per 82 a 90. El partit no ha començat bé per als homes de Joan Cortés, que han vist com als minuts inicials el rival marxava en l’electrònic de 15 punts. Els montcadencs han reaccionat i la primera part ha acabat amb empat a 49. A la represa, la igualtat ha estat la nota predominant i, a falta de 3 minuts, ambdós equips estaven empatats. Al final, però, el Sant Narcís ha estat més encertat que el Montcada, que ha estat superat per una diferència de 8 punts. Per al jugador montcadenc Xavier Carvajal, l’equip no ha estat bé en defensa al primer període. “No es pot guanyar un partit que al primer temps et fan 50 punts”, ha dit Carvajal.