Víctor Peña acaba quinzè al Campionat d’Espanya

Aquesta és la primera vegada que ha participat al torneig estatal

El montcadenc Víctor Peña ha acabat a la quinzena posició a la categoria de 30 a 34 anys al Campionat d’Espanya de Triatló, que s’ha disputat el passat cap de setmana a Pulpi (Almeria). A la primera prova, els 1.500 metres de natació, el triatleta local es va ficar en el grup capdavanter finalitzant a 20 segons del primer classificat. A la segona cursa, el 40 quilòmetres en bici, Peña no pot acabar entre el bloc de 14 corredors que lidera la prova, entrant amb un segon grup guardant forces per al tercer i últim assalt de la triatló: els 10 quilòmetres a peu. Amb bones sensacions, l’atleta montcadenc retalla posicions i entra a la meta entre els quinze primers de la competició. “Estic molt content pel resultat i per l’experiència viscuda”, ha dit Peña en la seva primera participació al Campionat d’Espanya, una classificació que va obtenir en quedar a la cinquena posició a la fase classificatòria que va tenir lloc a Valladolid. Víctor Peña compagina els seus entrenaments amb la seva feina com a monitor d’spinning al complex esportiu Montcada Aqua.