Víctor Peña es classifica el 15è al Campionat de Catalunya

La competició s’ha disputat aquest dissabte a Banyoles

El montcadenc Víctor Peña ha acabat a la quinzena posició d’un total de 900 inscrits al Campionat de Catalunya de triatló, disputat aquest dissabte a Banyoles. El triatleta local s’ha classificat al sisè lloc a la categoria de 30 a 34 anys. El torneig consistia a superar 1.500 metres nedant, 40 quilòmetres en bici i 10 quilòmetres corrent. A la primera prova, Peña va entrar entre els 20 primers, però a la cursa següent va aconseguir travessar la meta entre el grup capdavanter. A la prova a peu, el triatleta afirma que va experimentar bones sensacions i va anar de menys a més. “Estic molt content pel resultat final i pel meu estat de forma”, ha dit Peña, que també ha acabat recentment el 15è al Campionat d’Espanya de triatló.