Proves oficials per als certificats de català

El certificats de català de la Secretaria de Política Lingüística són títols oficials amb reconeixement internacional i validesa indefinida

Si t’has quedat sense plaça als cursos de català, o bé si et vols examinar per lliure d’un nivell oficial de llengua, ara s’inicia el període per inscriure’t a les proves oficials de la Secretaria de Política Lingüística.

El certificats de català de la Secretaria de Política Lingüística són títols oficials amb reconeixement internacional i validesa indefinida.

Ofereixen una garantia de qualitat: les proves són elaborades, administrades i corregides per persones expertes en avaluació de llengües d’acord amb els criteris de l’Associació Europea d’Avaluadors de Llengua (Association of Language Testers in Europe, ALTE).

Permeten acreditar el nivell de coneixement de la llengua catalana amb un alt grau de fiabilitat, i són valorats tant en l’àmbit acadèmic com en el laboral (a les administracions públiques, les empreses i les institucions).

Convocatòria de proves 2023

Període de presentació de sol·licituds

  • Certificat de nivell superior (C2): del 23 de gener al 2 de febrer
  • Certificats de nivells bàsic (A2), nivell elemental (B1), nivell intermedi (B2) i nivell de suficiència (C1): del 9 al 21 de febrer.

Previsió de les dates d’examen escrit

  • Certificat de nivell bàsic (A2): 10 de juny de 2023
  • Certificat de nivell elemental (B1): 27 de maig de 2023
  • Certificat de nivell intermedi (B2): 13 de maig de 2023
  • Certificat de nivell de suficiència (C1): 20 de maig de 2023
  • Certificat de nivell superior (C2): 22 d’abril de 2023

Més informació aquí: Certificats de català. Llengua catalana (gencat.cat)

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari