FontFredaFest 23

L’AFA va organitzar el 20 de maig la festa adreçada a l’alumnat i les seves famílies

Festa holly a la FontFredaFest
AFA Font Freda

La junta de l’AFA de l’Escola Font Freda vol agrair la participació i la col·laboració activa de les famílies del centre en la primera edició de la FontFredaFest 23. Aquest curs, hem reprès aquesta mítica festa organitzada per l’AFA i ha estat tot un èxit. El 20 de maig, les famílies de l’escola van organitzar-se per oferir tallers, activitats, concursos i exhibicions a la seva comunitat educativa i a tothom que hi volgués participar.

La festa va ser inaugurada per la nostra directora, l’alcaldessa de Montcada i Reixac i la regidora d’Educació. Després d’un pregó molt esperat, es va iniciar el programa de l’esdeveniment, on destaca una fideuada popular, un servei de bar durant tota la jornada i una fi de festa molt especial!

El nostre objectiu és promocionar la nostra escola, apropar-nos a les famílies nouvingudes, treballar per la cohesió i la inclusió real de la nostra comunitat i oferir de nou als socis i sòcies un dia per recordar i per gaudir en família.

Volem donar el nostre agraïment a les entitats i empreses col·laboradores: Caprabo,Cirqu’s, Casa Cuervo, Tectum, Play Code Academy, Mir Sports, ReCrea, Divermouse, Diputació i Ajuntament de Montcada.

Deixa un comentari