Comença el canvi a Montcada

Montcada i Reixac mereix un tracte just per part de les administracions

Bartolo Egea, alcalde de Montcada pel PSC

Montcada i Reixac mereix un tracte just per donar impuls a les noves generacions. Els joves sou una part molt important de la ciutat i no sou el futur, sinó el present. Per això, tenim l’obligació de treballar per facilitar el vostre dia a dia. En definitiva, millorar les vostres oportunitats, sobretot en ocupació, formació i habitatge. No sou la generació de cristall, sou lluitadors, perquè mai heu tingut les coses fàcils i, és per això, que cal donar-vos veu i protagonisme.

Des del PSC, impulsarem els convenis entre empreses i formació professional per facilitar-vos l’entrada a l’ocupació amb sous dignes. Ningú pot quedar-se enrere, la gent gran també és una generació que ho ha tingut difícil. Aquest govern (ECP-ERC) s’ha quedat curt. Com tenim les voreres, les parades d’autobusos sense marquesines, pals de llum a la meitat de les voreres, sense bancs on descansar i sense ombra. El PSC aposta i veu necessari la creació d’una Regidoria de la Gent Gran, que serveixi per millorar la qualitat de vida en el dia a dia de les persones grans. Com bé sabeu, cada vegada tenim menys serveis. Moltes persones viuen en solitud, molts ho heu sofert en la pandèmia, veure’s en solitud és molt dur. Exigirem a la Generalitat que millori l’atenció a domicili, les urgències nocturnes, la construcció d’una residència pública i l’augment de places en els Centres de Dia. Ningú pot quedar-se enrere. Quan parlem de polítiques socials, estem parlant de famílies, de gent vulnerable i sense recursos. Per això, posarem en marxa la Taula d’Emergència Social, per donar solució als problemes reals de la gent. Reclamarem a la Generalitat un augment substancial de recursos i finançament dels serveis socials i continuarem cooperant per erradicar el problema del barraquisme.

Montcada i Reixac mereix un tracte just per part de les administracions, tenim problemes enquistats des de fa massa temps. No podem seguir així. Comença el canvi.

Etiquetes:

Deixa un comentari