La patronal PIMEC del Vallès dona suport als treballadors de Nissan

L’organisme alerta sobre l’impacte del tancament en el futur de més de 400 petites i mitjanes empreses de l’entorn

El president de PIMEC Vallès Occidental, Josep Maria Catalán, i la presidenta de PIMEC Metall, Concha Fuentes, han visitat aquest matí el campament dels treballadors de Nissan en vaga a la planta de Pla d'en Coll per mostrar el seu suport, acompanyats de l'alcaldessa de Montcada, Laura Campos, i el regidor de Promoció d'Ocupació, Jaume Teixidó. 

Catalán ha destacat la importància que Nissan per al teixit industrial de la comarcal i voltants i ha instat l'empresa a reconsiderar el tancament de les plantes de Barcelona, "tenint en compte que de la seva activitat depen el futur de prop de 400 empreses petites i mitjanes i més de 25.000 llocs de treball directes i indirectes". Fuentes ha atribuït la situació de Nissan a la manca d'una estratègia industrial de futur per part de les administracions, "que haurien de prendre nota per no repetir errors".

Per la seva banda, Teixidó ha defensat el teixit industrial de Montcada i, especialment, la trajectòria de l'antiga Bosuga, amb més de 50 anys d'història al nostre municipi, elogiant "l'esperit de lluita dels treballadors quan es complex un mes de la vaga". En aquest sentit, Ramon Moreno, del comitè d'empresa, ha reconegut que els treballadors continuen disposats a lluitar per defensar els seus llocs de feina, tot i que de moment no hi ha hagut cap contacte amb l'empresa des que va fer pública la decisió de tancar les plantes de Barcelona.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari