La Xarxa Municipal celebra el desè aniversari

Montcada té cinc centres i, en l’actualitat, hi ha 258 alumnes de 0 a 3 anys

La Xarxa d’Escoles Bressol Municipals (EBM) ha celebrat el desè aniversari. La primera EBM a la nostra ciutat va ser Camí del Bosc, a Can Cuiàs (2004) i, més tard, es va incorporar Mitja Costa (2007) a Terra Nostra; Font Freda (2008) al Pla d’en Coll; Can Casamada (2009) al Centre i Can Sant Joan (2013), que ha estat la darrera a sumar-se als centres de 0 a 3 anys de titularitat municipal.

 

L’escola bressol és un servei educatiu que ajuda els pares i mares a conciliar la vida laboral amb la cura atenta dels seus fills en un entorn segur, professional i de qualitat. En l’actualitat, la Xarxa té 258 alumnes, amb 4 aules de lactants, 7 aules d’1 a 2 anys i 7 de 2 a 3 anys. El personal que hi treballa té la formació i la qualificació requerida per la normativa vigent i complementa els seus coneixements amb una formació continuada al llarg de l’any.

 

D’altra banda, des de la Regidoria d’Educació també s’ofereixen dos serveis que es duen a terme a l’EBM Camí del Bosc: l’Espai Familiar i l’Espai nadó. El projectes, dirigits i dinamitzats per les educadores de l’escola bressol amb el suport de Dapsi, pretén oferir un lloc de trobada i relació a les famílies amb fills d’un i dos anys per conviure amb altres infants i adults i afavorir el desenvolupament i les capacitats dels petits.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari