Un homenatge a ‘la teresina’ que tots portem a dins

L’Aula de Teatre tanca la mostra Montcada a Escena amb un vodevil inspirat en la sèrie de La Cubana, que omple el Teatre Municipal en les dues funcions

‘Les Teresines de la meva escala’, estrenada el cap de setmana per l’Aula de Teatre, va tancar amb brillantor la 16a mostra Montcada a Escena. L’obra retrata el món de les ‘teresines’, en un homenatge a la popular sèrie de La Cubana, convertida en un divertit vodevil que va entusiasmar el públic en les dues funcions representades el cap de setmana al Teatre Municipal.

El muntatge ens situa en el pis de tres germanes a qui tots els veïns de l’escala anomenen ‘teresines’ perquè s’assemblen a les de la sèrie, en un joc de miralls a la inversa. Durant les prop de dues hores que dura l’obra, passen pel menjador –seu d’un taller clandestí de fabricació de ramets de flors– fins a una trentena de personatges, en què trobem estereotips com el veí gorrer, la femme fatale o la parella de gais simpàtics, amb escenes de gran dinamisme, diàlegs hilarants i situacions equívoques.

Una vegada més, la sinèrgia del treball conjunt d’actors i actrius dels diferents grups de teatre locals, sota la batuta de Climent Sensada, ha donat lloc a un espectacle coral de gran nivell, que encomana al públic l’alegria i les ganes de viure i ens anima a treure ‘la teresina’ que tots portem a dins. L’Aula va dedicar el seu darrer muntatge a Ramon Bueno.

Deixa un comentari