L’Ajuntament i Geafe prorroguen la finalització del contracte de gestió de Montcada Aqua fins al 31 de juliol

L’Ajuntament de Montcada va donar compte en l’últim ple municipal de l’any l’acord de la junta de govern local de l’ajornament de la data de resolució de la concessió de Montcada Aqua

Un dels motius de la prórroga del contracte són els cursos de piscina que fan les escoles a Montcada Aqua
Sílvia Alquézar

L’Ajuntament de Montcada va donar compte en l’últim ple municipal de l’any l’acord de la junta de govern local de l’ajornament de la data de resolució de la concessió de Montcada Aqua fins al 31 juliol de 2023. La finalització del contracte estava prevista per el 31 de desembre de 2022, però per motius tècnics serà al juliol d’aquest any.

S’ha escollit el 31 de juliol de 2023 perquè a nivell tècnic tancar la temporada a la meitat no era eficient, ja que, hi ha cursos de piscina que s’inicien al setembre i es fan els pagaments de l’any sencer, i també, cursos que fan les escoles

Gerard Garrido
Gerard Garrido en una intervenció durant l’últim ple del 2022
Sílvia Alquézar

El regidor d’esports, Gerard Garrido (ERC), ha explicat els motius de l’extensió de la data, “S’ha escollit el 31 de juliol de 2023 perquè a nivell tècnic tancar la temporada a la meitat no era eficient, ja que, hi ha cursos de piscina que s’inicien al setembre i es fan els pagaments de l’any sencer, i també, cursos que fan les escoles”. A partir del 31 de juliol, l’empresa Geafe deixarà de portar la gestió de Montcada Aqua i l’Ajuntament es convertirà en el màxim responsable de l’equipament.

Novetats

L’Ajuntament va afirmar que durant el 2023 hi haurà unes inversions per Montcada Aqua quan finalitzi el contracte el 31 de juliol. Gerard Garrido va parlar sobre el tema, “Aprofitarem l’agost per fer totes les intervencions que calguin per posar a punt Montcada Aqua”. A més, va explicar el motiu d’aquestes inversions durant el mes d’agost, “És un mes que hi ha poca afluència, per això també hem escollit aquesta data, això no vol dir que tanquem l’equipament a l’agost”.

Aprofitarem l’agost per fer totes les intervencions que calguin per posar a punt Montcada Aqua

Gerard Garrido

Una resposta a “L’Ajuntament i Geafe prorroguen la finalització del contracte de gestió de Montcada Aqua fins al 31 de juliol”

  1. Esto quiere decir que en Verano 2023 tampoco va a estar abierta la piscina exterior del Aqua??

    Sinceramente pensáis que en Agosto es cuando menos afluencia de gente hay?

    En fin, otro año más…. de verguenza tanto en la gestión privada como la del Ayuntamiento.

Deixa un comentari