Asdem signa un conveni amb la patronal vallesana Pimec

L’objectiu de l’acord és fomentar el paper de la dona al món empresarial

Signatura del conveni entre Pimec i Asdem
Premsa Pimec

La recent constituïda Associació de Dones Empresàries i Directives de Montcada i Reixac (ASDEM) ha signat un acord de col·laboració amb la patronal de la petita i mitjana empresa del Vallès Occidental, la Pimec, amb l’objectiu de potenciar el paper de la dona empresària i directiva, no només al municipi sinó a tota la comarca i que l’acord ajudi al creixement i al desenvolupament de l’entitat. El conveni l’han firmat el president de Pimec, Martí Puig, i la presidenta d’Asdem, Carolina Martel.  

Puig ha destacat, en un comunicat de premsa, “el rol tan important que fa la dona tant en l’àmbit empresarial, i la visió enriquidora que aporta el gènere femení en el dia a dia de l’empresa, que en moments de dificultats econòmiques li aporten nous models de comportament”. Puig també ha destacat la importància de l’entitat per reforçar l’associacionisme empresarial. Martel, al comunicat, ha valorat positivament l’acord “com a company de viatge durant el procés de desenvolupament de la nostra associació”.

D’altra banda, la secció de comerç de la Pimec ha valorat de forma positiva els resultats de l’Enquesta de Població Activa (EPA), que confirmen “l’evolució positiva de l’ocupació al comerç al detall a la comarca en el tercer trimestre de l’any”, indica la patronal en un comunicat de premsa. Segons la Pimec, el comerç al detall ha incrementat per tercer trimestre consecutiu fins a assolir les 318.000 persones, un 2% més que el trimestre anterior i un 8,9% més de les persones ocupades el mateix trimestre d’ara fa un any.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari