Classes suspeses i equipaments tancats fins que es redueixin els índexs d’amoníac a l’aire

El Comitè d’Emergències de Montcada ha pres la mesura de forma preventiva i assegura que no hi ha cap perill per a la població

Agents de la Policia Local van acordonar la zona ahir la tarda per facilitar la tasca dels bombers
Premsa/Ajuntament

El Comitè d'Emergències de Montcada i Reixac (CEM), integrat per Protecció Civil i la Policia Local, ha decidit suspendre temporalment les classes a l'INS La Ferreria, al centre educatiu Mitja Costa i a l'escola bressol així com tancar les pistes d'atletisme i el camp de futbol municipal mentre duri l'alerta química en categoria 1 activada en el marc del PLASEQCAT. La mesura s'ha pres en comprovar que les dades indiquen que encara hi ha una elevada concentració d'amoníac a la zona com a conseqüència de la fuita que es va registrar ahir la tarda a la fàbrica de gel, Quality Ice, al carrer Química del poligon industrial La Ferreria.

Durant tota la nit, dues unitats de Bombers de la Generalitat han controlat la ventilació de l’interior de la nau i els nivell del producte químic en l'aire. El regidor de Policia Local i Protecció Civil, Oriol Serratusell (ECP), ha comentat que "no hi ha perill per a la població, ja que és tracta d'una zona molt localitzada". El CEM ha confirmat que tampoc hi ha perill per al veïnat més proper, el de la Font Pudenta. 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari