Comencen les obres del Pla municipal de prevenció d’incendis forestals

Les actuacions se centren en anivellar i desbrossar els camins actuals perquè hi puguin accedir els vehicles d’emergència

Un dels camins de la Serralada de Marina, arranjat
Premsa/Ajuntament

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha començat aquesta setmana les obres del Pla municipal de prevenció d’incendis forestals, amb el manteniment del ferm i de la secció de servei de camins que formen part del Parc de la Serralada de Marina. Aquests treballs pretenen anivellar i desbrossar els camins actuals per tal que els vehicles d’emergència puguin accedir sense cap problema als paratges forestals i que la ciutadania hi pugui caminar pels entorns forestals amb més comoditat.

El consistori i la Diputació de Barcelona han signat la programació anual del manteniment de la xarxa de camins fins al 2026, treballs que l’ens supramunicipal paga en un 80% i el 20% restant l’assumeix l’Ajuntament. ‘Aquest acord ens assegura que hi haurà un manteniment dels nostres camins per tal que estiguin en bones condicions per facilitar l’accés de la ciutadania als entorns naturals i dels vehicles d’emergència’, ha destacat el regidor de Medi Natural i de Transició Ecològica, Oriol Serratusell.

Camins a arranjar al 2021 i al 2022
Les obres previstes per a aquest mes de desembre es faran als camins de Can Fàbregas (1,3 km), de Sant Pere de Reixac (1,1 km), del Turó d’en Rata (1,5 km) i de la Torre dels Frares (2,4 km). Per al 2022 estan programats els arranjaments de més camins de Serralada de Marina i també, del Parc de Collserola. Per a l’any vinent, les actuacions es faran als camins de la Serra Na Joana (1,2 km), de Roquetes (1 km), del bosc de la Qüestió (1 km), del Turó de Montcada (0,9 km), del Turó de Mòia (1,6 km) i un altre tram del camí de Can Fàbregas (1,3 km).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari