Cuminal: “CiU va canviar la política de comunicació i va optar per dir les coses com són”

El secretari de Comunicació de la Generalitat s’ha reunit amb la militància local

Jordi Cuminal, a la dreta, acompanyat de Daniel Remesar, president de CDC de Montcada i Reixac
Silvia Díaz

CiU va decidir canviar al 2010 la forma de comunicar per explicar la veritat “per complicada que fos”, en paraules del director general de Comunicació de la Generalitat, Jordi Cuminal, qui ahir dilluns, 11 de març, es va reunir amb els militants de CDC de Montcada i Reixac, a la seu de la formació nacionalista. “Heretàvem una situació molt complexa i a diferència de presidents com Zapatero que parlava de brots verds en comptes de la crisi, vam reconèixer que es farien retallades i que la situació era molt complicada”, va expressar. El polític va visitar Montcada per interactuar amb la militància i per explicar que “estem vivint moment històrics, molt complicats perquè la gent ho està passant molt malament, però també sabem que en part la crisi existeix perquè nosaltres no podem decidir, podríem fer les nostres pròpies polítiques socials i d’ocupació, i estem patint l’ofec econòmic de l’Estat espanyol”.

En declaracions a www.laveu.cat, Cuminal va denunciar el que qualifica com a ofensiva de l’Estat espanyol i dels mitjans de comunicació de Madrid per enderrocar el govern del president Mas. “Porten sis mesos intentant acabar amb les institucions democràtiques, els resultats de la campanya electoral del 25 de novembre va estar manipulada per les acusacions a la família del president que s’han demostrat que són falses”, va indicar Cuminal, qui apunta que “l’agenda política catalana no la pot decidir El Mundo”.

El director de Comunicació de la Generalitat va encoratjar la militància a seguir el missatge d’Artur Mas i a no creure l’ofensiva de Madrid. El president de CDC a Montcada i Reixac, Daniel Remesar, va reconèixer que “la militància es mostra neguitosa davant les notícies que ens arriben de Madrid”, però va mostrar “plena confiança en el president Mas”. Jordi Cuminal (Sant Celoni, 1977) és militant de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) des del 1999 i a CDC des del 2001. Ha tingut càrrecs de responsabilitat a la secció juvenil, vicepresident primer del Fòrum de Joves de Regidors i ha estat regidor a Sant Celoni. Va ser diputat durant la vuitena legislatura al Parlament de Catalunya.

Deixa un comentari