Del CD Montcada a jugador destacat de la Kings League amb l’equip 1K

El migcampista Óscar Rivero és una de les revelacions de la lliga creada per Gerard Piqué

Óscar Rivero amb la samarreta d'1K celebrant un gol
Kings League

Els dissabtes, a l’estadi de la Ferreria i els diumenges, al Cupra Arena del Port de Barcelona. Aquesta és la nova vida d’Óscar Rivero, jugador del CD Montcada, i des de principi de gener, també de l’ equip 1K de la Kings League (KL), la nova lliga de futbol 7 organitzada per l’exblaugrana Gerard Piqué. “Vaig provar sort perquè era una gran oportunitat de ser vist per moltíssima gent i d’estar envoltat de persones amb molta experiència en el món del futbol”, remarca Rivero, qui va ser escollit per a l’equip que presideix la llegenda del Reial Madrid Iker Casillas.

Vaig provar sort perquè era una gran oportunitat de ser vist per moltíssima gent i d’estar envoltat de persones amb molta experiència en el món del futbol

Óscar Rivero, jugador del CD Montcada i d’1K

Experiència a 1K

Óscar Rivero va ser triat en la posició 58 del draft de la KL.“És un honor poder representar l’equip del millor porter de la història, encara no m’ho crec”, ha destacat el jugador, qui ha comentat que com a president “Iker és molt seriós, però també molt proper i graciós. Sempre ens mostra el seu suport”.

És un honor poder representar l’equip del millor porter de la història, encara no m’ho crec

Óscar Rivero

L’1K ha estat un dels equips que ha començat millor la lliga, situant-se a la quarta posició de la classificació amb tres victòries en les primeres quatre jornades. Rivero està sent un jugador decisiu amb 3 gols i un paper important en el joc d’atac del seu l’equip.

Doble jornada

Els jugadors amateurs de la KL han de compatibilitzar els entrenaments i els partits del seu club amb els de la nova competició. “A vegades, és una mica complicat compaginar la feina, els estudis i els dos equips, però amb esforç es pot fer”, subratlla Rivero, tot afegint que algun dia s’ha hagut de perdre algun partit amb el CD Montcada. “Ho entenen perfectament i, des del primer dia, he rebut molt de suport per part del club i els companys”.

Com estic tan a gust i m’ho puc compaginar, he decidit continuar també al CD Montcada

Óscar Rivero

Alguns futbolistes de la KL han optat per deixar l’equip amateur per centrar-se en la nova lliga, tot i que el migcampista verd ho té clar: “Com estic tan a gust i m’ho puc compaginar, he decidit continuar també al CD Montcada”.

Óscar Rivero amb la pilota els peus en el partit vs Jijantes FC
Kings League

L’èxit de la competició

La KL és una lliga revolucionària de futbol 7 que barreja les normes d’aquest esport amb jocs de rol i regles trencadores que fomenten l’espectacle. La competició, organitzada per l’empresa Kosmos de Gerard Piqué, que també és el seu president, està formada per 12 equips liderats per streamers o exfutbolistes com Ibai Llanos i Kun Agüero.

És difícil veure el sostre quan cada setmana et sorprenen amb normes noves i jugadors diferents. La KL ha arribat per quedar-s’hi

Óscar Rivero

La KL es disputa cada diumenge a partir de les 16h al Cupra Arena del Port de Barcelona i es retransmet per xarxes socials, a Twitch, Youtube i TikTok. És una lliga de tots contra tots, on els vuit primers es classificaran per a uns playoffs. Els quatre semifinalistes jugaran la fase final el 26 de març al Camp Nou. La fórmula està tenint un gran èxit, amb una mitjana de 645.000 espectadors en directe i un pic d’1,37 milions a l’última jornada. “És difícil veure el sostre quan cada setmana et sorprenen amb normes noves i jugadors diferents. La KL ha arribat per quedar-s’hi”, opina Rivero.

Deixa un comentari