Desarticulada una xarxa paquistanesa de tràfic d’immigrants

La policia ha detingut 18 persones durant una intervenció feta a Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat i Montcada i Reixac

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una organització criminal paquistanesa dedicada al tràfic d’immigrants clandestins de la mateixa nacionalitat. L’operació, batejada amb el nom de ‘Taxila’, es va saldar amb la detenció de 18 persones, entre ells els tres líderes de l’organització, durant l’actuació que la policia va fer el 24 d’octubre a Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat i Montcada i Reixac. El Jutjat d’Instrucció número 29 de Barcelona també ha emès 15 ordres internacionals de detencions pels membres de l’organització que en el moment de l’actuació policial es trobaven a diferents països europeus o al Paquistan.

L’organització ja desmantellada tenia el seu centre d’operacions a Barcelona i formava part d’una estructura més amplia ubicada al Pakistan i des d’on es traficava amb les víctimes fins a diferents països de la Unió Europea. Les víctimes pagaven entre 600 i 15.000 euros perquè l’organització els introduís a la Unió Europea o els facilités el desplaçament entre països membres. La investigació també ha permès acreditar que l’organització, que tenia el centre neuràlgic de les seves activitats, al barri Barcelona del Raval traficava amb almenys un miler de persones a l’any.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari