Egea es compromet a governar de forma útil, honesta i responsable

El nou alcalde, conscient d’iniciar el mandat en minoria, expressa la voluntat d’escolta i diàleg amb la resta de formacions

“Em comprometo a treballar de forma honesta, a escoltar, a ser proper i a deixar-me la pell pel municipi”. Aquesta ha estat una de les frases que Bartolo Egea ha repetit durant les dues intervencions fetes avui al plenari. La primera, en defensa de la seva candidatura com a alcaldable, i la segona, un cop acceptat el càrrec. Expressant-se tant en català com en castellà, l’alcalde ha celebrat el retorn a l’Alcaldia del PSC, després de vuit anys a l’oposició. Justament d’aquesta etapa, Egea ha destacat la predisposició del seu partit a la crítica constructiva i a sumar esforços amb l’anterior govern quan ha estat necessari.

És cert que aquest últim mandat ha estat complex i el PSC ha estat on se li ha demanat, fent política útil, honesta, responsable i coherent“, ha manifestat l’edil tot afegint que aquest tarannà ha donat els seus fruits, en haver estat el seu partit la llista més votada a les passades eleccions. “Aquesta confiança –ha dit– ens motiva i ens anima a seguir progressant, amb seny, humilitat i constància, per estar a l’altura de les expectatives; afrontaré els reptes amb valentia i treball i centrat en el comú”.

És cert que aquest últim ha estat un mandat complex i el PSC ha estat on se li ha demanat, fent política útil, honesta, responsable i coherent

Bartolo Egea, alcalde

Per al nou alcalde, avui s’obre un nou capítol en la història del municipi “carregat –ha manifestat– d’esperança, treball, creixement i transformació“. En els seus discursos, Egea ha parlat de fer de Montcada i Reixac una ciutat amable per a les persones i amb orgull de pertinença, on la igualtat i la diversitat estiguin plenament reconegudes i la cohesió, la seguretat, la sanitat, la dignitat i la convivència siguin els seus punts forts.

Compto amb el millor equip possible, amb il·lusió i ganes de treballar”, ha afegit l’edil. A banda dels set regidors del seu grup, Egea ha obtingut el suport dels dos edils de Vivimir, als que ha agraït especialment la seva predisposició a promoure un canvi a l’Ajuntament.

Compto amb el millor equip possible, amb il·lusió i ganes de treballar

Bartolo Egea, alcalde

Conscient dels reptes que el municipi té per endavant i del fet que, d’entrada, el nou govern arrenca en minoria, l’alcalde ha traslladat a l’oposició la voluntat de fer política de mà estesa. “Malgrat les discrepàncies, us animo mantenir un clima amable, us demano que caminem junts i que ens entenguem“, ha dit, tot posant com a exemple el projecte del soterrament de l’R2, treballat tant des de la unitat política i de la societat civil.

Malgrat les discrepàncies, us animo mantenir un clima amable, us demano que caminem junts i que ens entenguem

Bartolo Egea, alcalde

L’alcalde ha finalitzat el seu discurs d’investidura agraint el suport de la seva família i el compromís de gestionar l’Ajuntament amb honestedat, prudència i paciència. L’última frase ha estat per recordar una frase de Josep Barcadit, recentment nomenat Fill Adoptiu del municipi i exregidor del PSC, un referent polític per a Egea: “Ell sempre deia no importa qui faci les coses, l’important és que les faci i les faci bé”.

Deixa un comentari