Bartolo Egea (PSC) demana el vot útil ‘pel canvi’ a l’Alcaldia

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, va acompanyar el candidat socialista en l’acte final de campanya

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, confia en la victòria socialista aquest diumenge
Lluís Maldonado

El PSC va cloure aquest dijous de forma simbòlica la campanya d’aquests comicis electorals i ho va fer amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, “hem volgut estar avui a les vies amb una figura clau en la futura transformació de Montcada gràcies al soterrament’, segons va recalcar el candidat Bartolo Egea.

Sánchez va recordar que el soterrament de l’R2 és un projecte vertebrador que es va fer una realitat amb un govern municipal del PSC i que “ha estat des que va arribar Pedro Sánchez al 2018 que s’ha recuperat i s’ha accelerat sent el projecte prioritari d’inversió, ara mateix, més gran del país”, va dir la ministra qui va advertir que l’execució final “es podria veure amenaçat si la dreta escala fins al govern de Madrid”.

Els socialistes hem estat els autèntics motors del soterrament, abans quan governàvem a Montcada i, ara, amb el govern de Pedro Sánchez, accelerant el projecte, prioritzant-lo fins a convertir-se en la inversió prevista més gran del país

Raquel Sánchez, ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana
La ministra va reivindicar l’impuls del soterrament des que els socialistes governen a Madrid, al 2018. Fotos: Lluís Maldonado

La ministra, el candidat i membres de la candidatura van fer un passeig abans de l’acte visitant el centre i alguns comerciants, marcat per la pluja caiguda durant tot el dia d’ahir, que va obligar a celebrar l’acte final a la seu de l’agrupació. El secretari d’organització del PSC, Salva Muñoz, va fer de mestre de cerimònies i va qualificar la campanya socialista d'”èxit rotund”. “Hem sumat 14 actes en què han participat el màxim responsable del partit a Catalunya, Salvador Illa, diputats al Parlament, figures sindicals i avui amb la ministra, a tocar del començament de les obres”, va enumerar.

La candidatura del PSC Montcada amb Bartolo Egea i Teresa Sánchez, al centre

Sánchez va vaticinar que Bartolo Egea serà el proper alcalde després del 28 de maig. “Ha demostrat durant aquests anys que sap escoltar la ciutadania i que sap dialogar més enllà del retret i la crispació de Laura Campos”, va lloar. Egea va demanar el vot útil de cara a les eleccions de diumenge: “Som l’únic partit que ha estat escoltant el veïnat, els comerços, la gent gran, com no han estat capaços de fer qui governa”, va subratllar el candidat qui confia guanyar i “liderar la transformació que Montcada necessita”.

“Cal totes les garanties perquè el soterrament no tingui més retards’

La ministra va aprofitar el seu pas per Montcada per enviar un missatge tranquil·litzador al voltant del nou estudi que ha encarregat Adif sobre les ofertes econòmiques presentades a la licitació . “Cal totes les garanties perquè el soterrament no tingui més retards i, per tant, des de la nostra responsabilitat exigim la màxima transparència perquè l’adjudicació sigui inapel·lable i no hi hagi cap tipus d’impugnació més”, va tranquil·litzar Raquel Sánchez.

Deixa un comentari