El futur centre de negocis acollirà la seu de la Policia Local i l’SPE

El futur centre de negocis de Montcada serà una realitat d’aquí a dos anys. Aquesta és la previsió de l’Ajuntament i de l’empresa Edificaciones Alcaraz que assumirà el cost de l’edifici i la seva gestió durant un període de 40 anys, en haver guanyat el concurs públic convocat pel Consistori. Ahir l’alcalde, César Arrizabalaga, com […]

El futur centre de negocis de Montcada serà una realitat d’aquí a dos anys. Aquesta és la previsió de l’Ajuntament i de l’empresa Edificaciones Alcaraz que assumirà el cost de l’edifici i la seva gestió durant un període de 40 anys, en haver guanyat el concurs públic convocat pel Consistori. Ahir l’alcalde, César Arrizabalaga, com a president de la societat municipal Montcada Òptima i el propietari de la constructora, Manuel Alcaraz, van signar el conveni per a la construcció de l’equipament que estarà ubicat al costat de la comissaria dels Mossos d’Esquadra i que també acollirà les dependències de la Policia Local i del Servei de Promoció Econòmica.

Les obres del futur centre de negocis de Montcada començaran durant el segon semestre de l’any. Edificaciones Alcaraz té dos mesos de termini per presentar el projecte executiu i, un cop aprovat, comptarà amb 33 mesos per dur a terme l’obra pública. Durant els propers 40 anys la firma assumirà l’explotació i el manteniment de les instal·lacions, amb la possibilitat de prorrogar el termini deu anys més.
Segons ha avançat l’empresari Manuel Alcaraz, el futur centre de negocis serà un edifici singular que destacarà en el paisatge seguint la línia d’altres construccions que la firma té previst fer en el mateix sector, d’una banda a la Rasa de Mas Rampinyo i, de l’altra al solar de la plaça Espanya que fins ara ocupava l’edifici del Mercacom.

L’alcalde, César Arrizabalaga, també va puntualitzar que, amb el nou centre de negocis, el soterrament de la C-17 i la urbanització de la Rasa l’entrada al Municipi per la C17 guanyarà en imatge.

El futur centre de negocis acollirà també dependències municipals com ara el Servei de Promoció Econòmica i la seu de la Policia Local, encara que el trasllat del cos serà provisional, per pal·liar els problemes d’espai que té en l’actualitat. La voluntat de l’Ajuntament és que els Mossos i la Policia Local no coincideixin en el mateix barri, sino que estiguin ubicats en diferents sectors del territori per garantir una millor cobertura a la ciutadania.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari