El govern porta a l’aprovació del plenari la licitació de les obres de la futura escola bressol de Can Sant Joan

Un altre dels punts inclosos a la sessió plenària és el conveni de col·laboració entre administracions per a la futura construcció de l’hospital Ernest Lluch

En aquests terrenys de l'IE El Viver es construirà el nou edifici de l'EBM Can Sant Joan
Arxiu/ Montcada Comunicació

En el Ple d’aquest dijous es presentarà la proposta de contractació per executar el projecte i les obres per la construcció de la nova escola bressol del municipi, que tindrà un cost d’1.800.000 euros finançat íntegrament pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. L’escola bressol municipal Can Sant Joan, ubicada actualment als baixos d’un edifici antic, quedarà integrada dins l’Institut Escola El Viver. Amb aquesta actuació, el futur equipament es convertirà en el primer complex educatiu públic de 0 a 16 anys de l’Àrea Metropolitana.

Durant la sessió plenària també es donarà compte del conveni signat entre el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i els ajuntaments de Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès i Ripollet, per la construcció del nou hospital Ernest Lluch, amb l’objectiu de millorar la prestació de serveis d’atenció a la salut al Vallès Occidental.

Aquests seran dos dels punts d’aquest Ple de juliol que es celebrarà a la Casa de la Vila a les 18.30h. La sessió es podrà seguir en directe a través de laveu.cat i montcada.cat. Les preguntes de la ciutadania al Ple es poden fer a través de la plataforma Montcada Participa on també es pot consultar l'ordre del dia i la documentació referida a cada punt.

Podeu seguir la sessió plenària a partir de les 18:30h des d'aquest enllaç.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari