El Ple extraordinari per aprovar les ordenances coincideix amb la sessió ordinària d’octubre

La proposta del govern municipal passa per no augmentar els impostos l’any vinent

Les dues sessions plenàries es faran seguides
Arxiu/ Montcada Comunicació

Aquest dijous l'Ajuntament ha convocat dues sessions plenàries. La primera, de caire extraordinari, es farà a les 18.30h, per aprovar les ordenances fiscals del 2022, mentre que la segona –corresponent al mes d'octubre– es farà a continuació.

Pel que fa a les ordenances, tal com el govern –ECP i ERC– va avançar en l'audiència pública feta el dia 21, la proposta passa per mantenir-les pràcticament sense canvis. Les úniques modificacions serien que la bonificació del 50% en el pagament de l'IBI per la instal·lació de plaques solars es redueixi de deu a cinc anys; que les empreses que paguen l'IAE –aquelles que facturen més d'un milió d'euros–, vegin augmentada la seva bonificació en la contribució del 20 al 50% si aposten per energies renovables, sempre i quan aquesta ajuda no superi el 30% del cost de la inversió feta, i, finalment, que els preus públics del complex Montcada Aqua pugin un 0,64% atenent al càlcul que s'ha fet sobre la despesa en inversions i manteniment de les instal·lacions esportives realitzada per l'empresa concessionària del servei.

 

Ple d'octubre

L'ordre del dia corresponent a la sessió plenària del mes en curs inclou, entre d'altres punts, l'aprovació de les bases de les subvencions per a la transformació digital del comerç i sol·licitar a la Generalitat la cessió de vehicles que no faci servir perquè puguin ser reaprofitats per les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) i el voluntariat de Protecció Civil de tot Catalunya.

Ambdues sessions plenàries es faran en format virtual i es podran seguir en directe a través dels portals laveu.cat i montcada.cat.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari