Els joves, protagonistes de l’escola d’estiu de CCOO que es fa al Kursaal

Les jornades inclouen dues conferències i tres taules de debat ques es desenvoluparan entre dimarts i dimecres

Els joves tenen cada cop més dificultats per a emancipar-se
Gencat.cat

‘Per emancipar-se cal organitzar-se’ és el títol de la 32a edició de l’escola d’estiu de CCOO que es fa dimarts i dimecres al Kursaal de Can Sant Joan. El sindicat centra les jornades en el jovent entenent que les dificultats per aconseguir una feina estable i accedir a l’habitatge compliquen la seva emancipació i requereixen una organització i reflexió noves.

El programa s’inaugurarà demà, a les 10 h, amb les intervencions de l’alcalde, Bartolo Egea (PSC); el secretari general de CCOO al Vallès Occidental-Catalunya Centra, Ivan Ramos, i la presidenta de la Fundació Cipriano García, Dolors Llobet.

Contingut

Les jornades inclouen dues conferències i tres taules de debat. La primera ponència, sobre joves, desafecció i opcions polítiques la farà el politòleg i professor de la UAB Oriol Bartomeus (dimarts, 11 h). L’endemà, a les 10 h, el doctor en Sociologia de la Universitat de València David Gil parlarà sobre la complexitat i els canvis d’emancipació juvenil a Espanya. Les taules de debat seran sobre la participació sindical del jovent (dimarts 12.30 h); la comunicació d’aquest sector de la població (dimarts, 15.30 h) i les polítiques públiques per a l’emancipació dels joves (dimecres, 12 h). Per assistir a les jornades cal inscripció prèvia.

Deixa un comentari