Els treballadors de la planta local de Nissan convoquen aquesta tarda una manifestació al municipi

Els sindicats fan una crida a la població perquè participi a la protesta, que començarà a les 17.30h davant del pavelló Miquel Poblet

Treballadors de Nissan, en una acció reivindicativa feta a mitjan de mes davant de la planta local
Pilar Abián

La plantilla de Nissan organitza aquest dimarts una nova jornada de mobilitzacions per reclamar a la multinacional japonesa que garanteixi el futur de les plantes que té a l'Estat, entre les quals hi ha la que es troba ubicada al polígon Pla d'en Coll, on treballen prop de 200 persones. Amb el lema 'El futur industrial de Montcada' els treballadors fan una crida a la població perquè participi a la manifestació que començarà a les 17.30h davant del pavelló Miquel Poblet. La plantilla espera comptar amb el suport del teixit industrial, entitats i la ciutadania, en general.

La marxa passarà pel carrer Major i seguirà per la Carretera Vella fins a la C-17. En aquest punt es tallarà el trànsit fins que els manifestants arribin a l'entrada del carrer Mossèn Joaquim Castellví i vagin cap al pont dels Hermanos per acabar en el punt d'inici.

També aquest dimarts a la tarda, els empleats de la planta que Nissan té a la Zona Franca de Barcelona es concentraran davant de les instal·lacions per anar a continuació fins a la Ronda del litoral amb l'objectiu de tallar el trànsit. Aquesta és la quarta acció de protesta que faran els treballadors des que el passat 4 de febrer es van manifestar davant del consolat japonès. L'objectiu d'aquestes mobilitzacions és forçar la direcció de la multinacional a posicionar-se sobre el seu futur davant la forta davallada de la producció que hi ha hagut en els darrers mesos i que s'agreujarà encara més quan es deixin de fabricar en breu dos dels models que es fan a les plantes estatals.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari