Els veïns de Vallençana i Bosc d’en Vilaró ja fan servir el nou autobús B12

La línia enllaça Montcada amb Badalona cada 20 minuts i cada 40 passa per la Serralada de Marina

La nova línia d’autobús B12, que connecta Montcada amb Badalona passant pel Bosc d’en Vilaró i Vallençana, s’ha posat en marxa aquest matí i al migdia i s’ha fet la presentació oficial del recorregut. Inclosa dins del sistema tarifari integrat, la línia donarà servei des de Montcada i Reixac entre les 6.30 i les 21.30h. Hi ha dos tipus de recorregut: un és directe i enllaça Montcada amb Badalona cada vint minuts sense passar pel Bosc d’en Vilaró i l’altre és cada 40 minuts i fa dues aturades a la Serralada de Marina. L’autobús funcionarà de dilluns a divendres en horari regular. Els dissabtes, el recorregut directe és cada 40 minuts i l’altre, cada 80 minuts. Els diumenges i festius, de moment no hi haurà servei.

La línia, que explota l’empresa Tugsal, començarà el recurregut a la plaça Lluís Companys, on avui s’ha fet la presentació oficial de la línia. Aquest migdia, l’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC), ha indicat que les aturades del B12 a Vallençana i Bosc d’en Vilaró “estan en fase d’estudi” i que de moment s’han establert dues, al carrer Quixot i a l’alçada del quilòmetre 8 de la carretera de Vallençana. Segons l’alcalde, l’autobús és una vella reivindicació dels veïns del barri. L’alcalde ha recordat, a més, que “en els darrers mesos hem fet una aposta clara per millorar la xarxa de transport públic de Montcada i Reixac, reforçant de manera molt important el servei d’autobusos. Gràcies a la col·laboració amb l’Entitat del Transport, hem pogut crear línies noves, com la B12, la 156 i la 648, i hem millorat el servei que ofereixen la 155, la B18 i la N3”.

Per la seva banda, la presidenta de l’Entitat del Transport (EMT) i alcaldessa de Badalona, Maite Arqué (PSC), ha parlat dels beneficis d’aquesta nova línia. L’autobús enllaça Montcada amb l’Hospital Trias i Pujol de Badalona. Des d’aquí surten altres cinc línies que connecten aquest sector, Can Ruti, amb el centre de Badalona, Barcelona i altres municipis del Vallès Occidental. L’acte ha comptat amb la presència de veïns de Vallençana i Bosc d’en Vilaró i dels presidents de les associacions de veïns d’aquests dos sectors de població de la Serralada de Marina. (A la imatge, les autoritats amb els presidents de les entitats veïnals i representants de l’EMT i Tugsal).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari