Es reprenen les sessions de cocreació del projecte Avinguda del Vallès

La pròxima trobada per recollir propostes per a la pacificació de N-150 es farà el 23 de març a Ripollet

La sisena sessió de cocreació del projecte Avinguda del Vallès es va celebrar al Casino de Terra Nostra
Premsa Ajuntament

La vuitena sessió de cocreació del Pla d’Acció Integrat Avinguda del Vallès, de millora de l’N-150, tindrà lloc el pròxim dimecres, 23 de març, a la sala de plens de l’Ajuntament de Ripollet (Balmes, 2), a les 18.15 h. Aquesta trobada reuneix personal tècnic dels quatre ajuntament implicats –Montcada i Reixac, Ripollet, Cerdanyola i Barberà–, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) –ens que gestiona el projecte– i veïnat de les quatre poblacions.

L’objectiu d’aquesta sessió és fer el retorn del treball dut a terme a les set sessions anteriors i que els participants proposin intervencions concretes d’urbanització (espais, vegetació, senyalitzacions, mobiliari, paviments…) que donin una idea de com pot ser la imatge i el funcionament del vial en un futur. 

Durant la sessió, a més de l’explicació sobre el moment actual del projecte, també hi haurà una exposició d’experiències similars a l’avinguda del Vallès, a càrrec de representants d’Espai Públic de l’AMB, i un taller sobre un imaginari comú per a la urbanització del vial. L’acte s’adreça a tothom, tant a les persones que han participat en anteriors sessions de cocreació com a les que s’hi vulguin incorporar per primer cop. En qualsevol cas, cal inscripció prèvia omplint aquest formulari en línia: https://bit.ly/inscripcioCocreacio8. Tota la informació sobre el projecte es pot trobar a: www.amb.cat/avingudavalles

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari