Terra Nostra viurà la seva festa major del 8 a l’11

Aquest any les activitats s’han concentrat en un únic cap de setmana

La Nit Boja donarà el tret d'inici a aquesta edició
Arxiu La Veu

Terra Nostra celebra aquest cap de setmana la seva festa major, organitzada per l’AV del barri. El pregó que donarà l’inici a les festes es farà aquest divendres a les 21 h i anirà a càrrec de Mertxe Paredes, membre del col·lectiu Vestits Vermells. La vetllada continuarà amb la Nit Boja i sessions de Dj.

Dissabte està programada la tradicional Festa del Fanalet a les 21 h a l’estació de Renfe Montcada-Santa María, precedida per la desfilada dels Gegants de Montcada i Reixac i seguida pel correfoc dels Diables de Can Sant Joan. Diumenge es podrà gaudir de la caminada matinal pel Turó, la sessió de zumba a la tarda, el sopar de germanor i el concert del grup Los Confina2. Els Amics del Ferrocarril muntaran una exposició de maquetes al Casino i una altra de fotografies sobre la Festa del Fanalet. Els més petits podran gaudir d’un circuit de trens Lego.

Un nen juga amb la maqueta de Lego dels Amics del Ferrocarril, estrenada a la II la Fira Montcatren

Dilluns al matí actuaran els Castellers de Montcada i Reixac. El programa clourà amb les havaneres de l’Espingari (21.30 h). La majoria d’activitats es faran a la Plaça del Poble.

Deixa un comentari