Terra Nostra viu intensament la seva festa major

El bon temps i la diversitat de propostes atrauen força públic

Un dels números infantils de la Nit Boja

Terra Nostra ha viscut intensament la seva festa major del 8 a l’11 de setembre. La Comissió de festes de l’AV va concentrar tots els actes durant els quatre dies, a diferència d’anteriors edicions, quan es repartien entre dos caps de setmana.

Al programa no han faltat els espectacles de cultura popular com els Diables, els Castellers i els Gegants, a més d’una àmplia oferta d’activitats per a la canalla, gran protagonista de la Nit Boja, amb més de 200 infants. El president de l’AV, Llorenç Madurell, s’ha mostrat satisfet tant de la participació en els actes, com de la col·laboració del veïnat en els aspectes organitzatius.

Els Amics del Ferrocarril van muntar una exposició de maquetes al Casino i una altra de fotografies sobre la Festa del Fanalet, un altre dels actes més multitudinaris del programa. Enguany, el pregó inaugural va tenir un vessant reivindicatiu ja que va anar a càrrec de Mertxe Paredes, membre de Vestits Vermells, un col·lectiu local que lluita contra la violència de gènere.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari