Iniciativa protesta contra els retards de Renfe

La formació local d’Iniciativa per Catalunya ha repartit aquest matí a les estacions de tren de Montcada tríptics de la campanya que el partit està fent a nivell nacional per reclamar solucions als problemes que actualment pateix el servei de trens de Renfe. Amb el lema A peu ja hauríem arribat, els ecosocialistes reivindiquen mesures […]

La formació local d’Iniciativa per Catalunya ha repartit aquest matí a les estacions de tren de Montcada tríptics de la campanya que el partit està fent a nivell nacional per reclamar solucions als problemes que actualment pateix el servei de trens de Renfe. Amb el lema A peu ja hauríem arribat, els ecosocialistes reivindiquen mesures urgents per solucionar els retards i el col•lapse que pateix el servei. L’objectiu final de la formació és que la Generalitat assumeixi les competències de la xarxa de trens. La formació ha escollit per fer difusió de la campanya l’endemà d’una jornada, la d’ahir, en la que el servei de Renfe es va col•lapsar durant set hores per un descarrilament a Bellvitge.

Iniciativa reclama que la xarxa de rodalies sigui la prioritat de Renfe en comptes del Tren d’Alta Velocitat, que hi hagi un bon servei d’informació, atenció i de compensació per als usuaris i l’adquisició de més trens per a rodalies i regionals. Com a projectes a curt termini, la formació proposa extensions de la xarxa, entre les quals hi ha el desdoblament de la línia entre Montcada i Vic i la construcció d’intercanviadors entre els Ferrocarrils de la Generalitat i Renfe al Vallès. Tot i els projectes a curt termini, el president d’Iniciativa a Montcada, Félix Chic, ha manifestat que avui dia el més important és solucionar els problemes immediats, com la neteja, la freqüència de pas i els retards.

Cita… ICV 02

Iniciativa per Catalunya Verds ha presentant preguntes a Renfe, ha interpel•lat la Ministra de Foment i ha fet propostes de millora per tal que el faci el traspàs del servei de rodalies i regionals a la Generalitat. El president local de la formació, Félix Chic, considera que l’executiu català serà més sensible a les necessitats dels ciutadans.

Cita… ICV 01

Els ecosocialistes locals han promogut la campanya per millorar el servei de trens un dia després del descarrilament que va patir un comboi ahir a Bellvitge, quan anava en direcció l’aeroport. L’incident va provocar un col•lapse de set hores que va afectar totes les línies de rodalies que circulen per Montcada, amb retards de fins a trenta minuts.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari