L’antiga cerveseria d’estiu serà una zona verda de titularitat pública

L’Ajuntament ha acordat una permuta amb els propietaris del solar per traslladar el sostre edificable a Mas Duran

El solar de l’antiga cerveseria del carrer Montiu serà una zona verda de titularitat pública. Així ho ha anunciat aquest matí l’alcaldessa, M. Elena Pérez (PSC), durant una trobada amb la premsa per fer balanç dels sis mesos que porta a l’Alcaldia. Acompanyada del primer tinent d’alcalde i soci de govern, Joan Maresma (CiU), l’edil ha celebrat l’acord a què s’ha arribat amb els propietaris del terreny: “Mantenir l’espai com a zona verda dóna resposta a una reivindicació ciutadana i és un dels compromisos que ambdues formacions polítiques vam incloure al nostres respectius programes electorals”.

Pérez ha explicat que l’operació no costarà diners a les arques públiques ja que l’Ajuntament ha pactat traspassar el sostre edificable –la previsió era construir-ne 28 habitatges- a Mas Duran per fer-nes pisos de lloguer protegit. “Es construiran en un solar municipal en què la planta baixa de l’edifici es destinarà a equipaments”, ha explicat l’alcaldessa.

Maresma ha celebrat la notícia i ha anunciat que el govern iniciarà en breu els tràmits per canviar la qüalificació del solar, actualment edificable, perquè passi a ser zona verda. “Encara hem de decidir quina serà la distribució de l’espai però l’important és que serà un lloc de gaudi per a la població”, ha assenyalat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari