Malestar entre els principals grups de l’oposició per com s’ha organitzat la visita de la ministra

ECP i ERC critiquen que el govern socialista no hagi convocat tots els membres de la Taula del Soterrament

El soterrament eliminarà la barrera física de les vies del tren al centre
Arxiu/Pilar Abián

Els grups majoritaris a l’oposició, En Comú Podem i ERC, han decidit no participar en la recepció a la Ministra de Trasports, en protesta perquè el govern socialista no hagi convocat tots els membres de la Taula del Soterrament.

La portaveu d’ECP, Laura Campos, ha criticat que la convocatòria va arribar ahir al vespre per correu electrònic i només feia referència a participar en una salutació a la ministra, però no a l’assistència a cap reunió. “Creiem que és una manca de respecte per a les persones que hem estat tres anys i mig fent un seguiment mensual del projecte”, ha dit Campos, qui espera que el nou govern no trenqui el consens que existia al voltant d’aquest projecte.

Per la seva banda, ERC ha fet un comunicat en què sí parla obertament “d’un trencament del consens ciutadà” sobre el soterrament per part del govern socialista. “És inacceptable que ens assabentem per La Veu de la visita de la ministra i que només se’ns convidi a fer-li una salutació”, diu l’escrit, que acusa el govern de camuflar “un acte electoral com una visita institucional”.

Fonts de l’equip de govern han argumentat que el timing de la reunió ha vingut marcat pel Ministeri i que, per una qüestió de temps, no ha estat possible convocar la Taula pel Soterrament, per això només s’ha convocat dos membres de la Plataforma, que han participat en una breu trobada amb la ministra. Dimecres el govern ha convocat una reunió de la Taula.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari