Més de 200 gimnastes participen al I Trofeu La Unió Montcada

Les representants locals aconsegueixen posicions destacades en diferents categories i modalitats

Un dels conjunts del CGR La Unió que va resultar premiat
Gimnastes del CG La Unió i col·laboradors en l'organització del Trofeu
El quartet del CRA que va assolir la segona posició al Trofeu de La Unió
El trio del CRA que va quedar en segona posició

El pavelló Miquel Poblet va acollir el I Trofeu La Unió Montcada de gimnàstica rítmica el passat 16 d’abril, organitzat pel CG La Unió, amb la participació de 200 gimnastes de categories escolars d’una quinzena de clubs diferents, entre els quals també n’hi havia dos més de Montcada, el Club Rítmica Atlàntic (CRA) i el Club Mediterrània. Aquesta és la segona vegada que el club de Mas Rampinyo organitza una competició d’aquestes característiques –la primera va ser el Trofeu Sant Valentí (2020).

Les gimnastes locals van aconseguir bons resultats. En el cas del CG La Unió, el conjunt prebenjamí C, el duo prebenjamí i la cadet A Antia Pérez van aconseguir les primeres posicions; el conjunt juvenil A i la benjamí C, les segones, i la cadet A, la tercera. El CRA va aconseguir dues segones posicions, concretament el quartet benjamí, format per April Roca, Elsa Jané, Ahinara Caro i Gabriela Dejenar, i el trio aleví, integrat per Dalia Sánchez, Mariama Diawara i Martina Moreno. I el club Mediterrània també va obtenir obtenir bons resultats, destacant les primeres posicions de Cloe Mijares (aleví B), Leyre Redondo (Infantil B) i Carol Escudero (Infantil A) i les segones per part d’Ainara Lozano (Aleví C) i Ainhoa Martínez (Cadet A). En la modalitat de conjunts, el conjunt infantil B i el Trio alevin van assolir el primer pòdium i el conjunt benjamí, el segon.

Alba Sánchez, del CG La Unió, ha felicitat les gimnastes guardonades i ha agraït “l’esforç, la il·lusió i la dedicació de totes aquelles famílies que ens han ajudat a organitzar aquest esdeveniment”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari