Designats per sorteig els integrants de les meses electorals per a les eleccions del 12M

Les persones designades rebran aviat una notificació al seu domicili

Un total de 26.067 electors estan cridats a les urnes
Berta Barcons

Aquest matí s’ha fet a l’edifici de l’Ajuntament el Ple extraordinari per designar els presidents i vocals de les meses electorals per a les eleccions al Parlament autonòmic del pròxim 12 de maig. El sorteig s’ha realitzat mitjançant un sistema informàtic i de forma aleatòria entre els habitants majors de 18 anys –en aquests comicis estan cridats a les urnes un total de 26.067 electors.
Les persones designades rebran aviat una notificació al seu domicili. Aquelles que tinguin una causa justificada documentalment que els impedeixi assistir-hi, l’hauran de presentar davant la Junta Electoral de Zona de Sabadell en el termini de set dies, a comptar des de la notificació del nomenament.
Les meses electorals estaran distribuïdes als col·legis electorals habituals: Can Tauler, Auditori Municipal, CEIP El Turó, Centre Cívic La Ribera, IES La Ribera, CEIP Reixac, CEIP Elvira Cuyàs, IES Montserrat Miró, CEIP Mitja Costa, CEIP El Viver i Centre Cívic Can Cuiàs. Com a novetat en aquests comicis es recupera les instal·lacions de l’AV Font Pudenta (passatge Hug de Montcada) que substitueixen l’IES La Ferreria.

Deixa un comentari