El Ple de març se celebra aquest dimarts de forma excepcional

Entre les propostes a aprovació destaca l’aportació de 8.000 euros per a la compra de 315 ventiladors per als centres educatius

La celebració de la Setmana Santa ha obligat a modificar la data de la celebració de la sessió plenària del mes de març, que tindrà lloc aquest dimarts, i no el darrer dijous de mes, com és tradicional.

A l’ordre del dia, s’informarà del document que s’ha elaborat per la redacció final d’un pla director del clavegueram, que planteja una cartografia completa de la xarxa i una diagnosi, que proposa 55 actuacions de millora i de rehabilitació valorades en 59,1 milions d’euros.

També apareixen als punts a tractar, l’aportació municipal de 8.000 euros per a la compra de 315 ventiladors per als centres educatius i la ratificació de l’acord per al desplegament del servei d’atenció integral LGTBI entre la Generalitat i l’Ajuntament.

En l’apartat de mocions, només figura la que ha presentat Vox sobre implementar un sistema a demanda a les parades dels autobusos per millorar-ne la seguretat.

Fins al dilluns 25 de març, a les 18.30 h, la ciutadania pot presentar les seves preguntes als regidors.

La sessió plenària es podrà seguir en directe des de laveu.cat.

Etiquetes:

Deixa un comentari