Eva García, camí de tornar a la primera línia política

La política montcadenca és la número 8 per Barcelona de la llista del PP al Parlament

Eva García i Alejandro Fernández, en una imatge del 2019, quan el president del PPC va venir a Montcada a donar-li suport com a candidata a l'Alcaldia
Pilar Abián

L’exregidora i expresidenta del PP a Montcada i Reixac, Eva García, s’afegeix a la llista de montcadencs que es presenten a les eleccions autonòmiques del pròxim 12 de maig –Laura Campos ho fa pels Comuns i Gerard Garrido per ERC. García ocuparà el número 8 per Barcelona de la llista que encapçala Alejandro Fernández.

“Estic molt il·lusionada amb el fet de tornar a la primera línia política i molt agraïda al partit per haver pensat en mi i és tot un honor formar part d’aquesta llista”, ha manifestat la política montcadenca a La Veu. Malgrat que la designació de Fernández com a presidenciable es va posar inicialment en dubte, García es mostra convençuda que respondrà a les expectatives: “Crec que la direcció estatal i la directora de campanya, Dolors Montserrat, han escollit el millor candidat i el millor equip i ho demostrarem a les urnes”.

El PP actualment compta amb només 3 diputats i diferents enquestes li atorguen una representació d’entre 13 i 15 diputats, el que significaria el retorn de García al Parlament.

Estic molt il·lusionada amb el fet de tornar a la primera línia política i molt agraïda al partit per haver pensat en mi i és tot un honor formar part d’aquesta llista

Eva García, candidata del PP

Aquesta és la sisena vegada que la política montcadenca opta a ser diputada, càrrec que va ostentar des del 2003 al 2015,amb un breu parèntesi a la segona legislatura. L’última ocasió en què va formar part de les llistes del PP a les autonòmiques va ser el 2015, amb el número 14, quedant fora de l’hemicicle perquè el partit va obtenir 11 representants.

Durant el temps en què va ser diputada, García també va ocupar el càrrec de regidora a l’Ajuntament de Montcada i Reixac entre els anys 2000 i 2019 i des del 2018 és la secretària de Ciència i Innovació de l’executiva del PP català. Actualment, també és regidora a l’oposició a l’Ajuntament de Sitges.

Deixa un comentari