Primera fira comercial a Can Cuiàs

Tindrà lloc aquest dissabte i l’organitza l’Ajuntament en el marc de la campanya Fem Comerç

Un cub amb lones ubicat a la pista esportiva del barri mostra el teixit comercial de Can Cuiàs
Premsa Ajuntament

L’Ajuntament de Montcada i Reixac organitza aquest dissabte, 5 de novembre, la fira Fem Comerç a Can Cuiàs, de 10 a 14 h, al Parc del Turó blau. Hi haurà botigues al carrer, activitats infantils i esportives i oferta de restauració. ‘El comerç al nostre municipi existeix a tots els seus barris i per primer cop organitzem una fira comercial a Can Cuiàs, per reforçar la seva tasca; esperem que sigui un èxit i repetir aquestes activitats en altres punts de la ciutat’, ha explicat el regidor de Comerç i Turisme, Salvador Serratosa (ERC). L’acció s’emmarca en la campanya Fem comerç, Fem barri, Fem Montcada, que es va presentar l’estiu passat.

El comerç al nostre municipi existeix a tots els seus barris i per primer cop organitzem una fira comercial a Can Cuiàs, per reforçar la seva tasca; esperem que sigui un èxit i repetir aquestes activitats en altres punts de la ciutat

Salva Serratosa, regidor de Comerç i Turisme

La fira comptarà amb parades dels comerços del barri i diverses de propostes familiars. Hi haurà jocs tradicionals d’ambient rural, un taller de clauers i polseres fets amb retalls de samarretes velles i la pintura d’un mural gegant. També hi col·laboren l’AV i l’Associació esportiva del barri. A Can Cuiàs hi ha una trentena d’establiments comercials i de restauració.

Deixa un comentari