Cemoriba crea lligams per treballar conjuntament amb una entitat de Mollet

L’associació celebra aquests dies el Dia Internacional de la Salut Mental

Amb motiu del dia Internacional de la Salut Mental –que oficialment és avui, 10 d’octubre– l’associació de familiars de malalts mentals Cemoriba, que atén persones de Montcada, Cerdanyola, Ripollet i Badia, va organitzar ahir una trobada amb el Club Social La Llum de Mollet. La reunió va tenir un caràcter lúdic i va servir perquè els discapacitats de tots dos municipis es coneguessin i fessin jocs de taula, dinamitzats per les monitores del centre de Mollet. La reunió va servir per valorar la resposta dels usuaris i la possibilitat d’establir trobades regulars i aconseguir que els malalts mentals surtin de casa per combatre l’aïllament social.

L’objectiu de la trobada d’ahir era que els membres de les dues associacions es coneguessin per potenciar el treball en xarxa. D’aquesta manera, els malalts de Cemoriba, que no disposen d’un local propi a Montcada, podrien aprofitar els recursos que existeixen a d’altres localitats. L’acte d’ahir era el segon que organitzava l’entitat amb motiu del Dia de la Salut Mental. Divendres passat, Cemoriba va organitzar un acte a Cerdanyola, al qual va assistir la regidora de Salut Pública i Consum i Serveis Socials de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, M. Carmen González (CiU).

Cemoriba es va constituir l’any 1998 per un grup de familiars que tenien al seu càrrec una persona afectada per problemes de salut mental i amb l’objectiu d’ajudar altres famílies de Cerdanyola, Montcada, Ripollet i Badia. L’entitat Cemoriba forma part de la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts Mentals, una entitat que agrupa 42 associacions que volen ajudar a l’entorn de les persones afectades a portar aquesta situació de la manera menys angoixant possible.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari