Comerciants i restauradors surten al carrer a captar clients

Ambdós actes van comptar amb força públic i van satisfer les expectatives dels organitzadors

El comerç ha estat ben actiu a Montcada i Reixac durant aquest cap de setmana. Ahir diumenge van coincidir la quarta edició de la Mostra Gastronòmica, que es va fer al carrer Major, i la setena edició de la Fira de Mas Rampinyo que, per primer cop, es va celebrar a Mas Duran. Ambdós actes van comptar amb força públic i van satisfer les expectatives dels organitzadors.

En el cas de la Fira de Mas Rampinyo, el canvi d’escenari va propiciar la participació dels veïns que han anat a viure al nou sector residencial de Mas Rampinyo. La presidenta de l’Associació de comerciants, M. Teresa Monclús, va explicar que el trasllat de l’esdeveniment a Mas Duran es va fer amb la intenció de donar a conèixer als nous veïns el comerç tradicional del barri.

La quarta edició de la Mostra Gastronòmica va aplegar al carrer Major desenes de veïns que van poder tastar les especialitats d’alguns dels restauradors de la localitat. Chus González, un dels organitzadors, confia que la Mostra es consolidi i que compti cada any amb més establiments participants.

Seguint de ben a prop la Mostra Gastronòmica i la Fira de Mas Rampinyo va estar el regidor de Comerç, Joan Carles Paredes (CiU), qui va lloar l’esforç dels organitzadors, així com la participació del públic a ambdós esdeveniments. L’edil va manifestar la voluntat de l’Ajuntament de seguir col·laborant amb els comerciants en la promoció d’aquest tipus d’actes.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari