El jutjat de primèra instància de Cerdanyola processa la mare de l’Alba i al seu company

La instructora ha fixat una fiança d’1,5 milions d’euros per les greus seqüeles que pateix la nena

La jutgessa que instrueix el cas de l’Alba, la nena que vivia a Can Sant Joan que suposadament va patir maltractes pel company de la seva mare i que va ingressar a l’hospital al març del 2006, ha processat la mare i el company d’aquesta per un delicte de temptativa d’homicidi i un altre de maltractaments habituals i obliga a tots dos a pagar una fiança d’1,5 milions d’euros per afrontar una possible indemnització per les greus seqüeles que pateix la menor.

La instructora considera que existeixen indicis suficients per decretar el processament d’Ana María C. F. (a la imatge) I del seu company, Francisco Javier P. E. Tots dos estan a la presó des de març del 2006, una situació que la jutgessa manté “en no haver-se modificat les circumstàncies que van motivar en el seu moment l’adopció d’aquesta mesura cautelar”.

La jutgessa ha assenyalat que les lesions produïdes i les mesures terapèutiques realitzades i imprescindibles per tractar d’evitar la mort de la menor han produït una deformitat en la nena, que necessita l’ajut d’una tercera persones per totes les seves activitats de la seva vida diària. Alba, segons ha indicat la instructora, també pateix una paràlisi que li impedeix desplaçar-se amb normalitat i ho ha de fer amb cadira de rodes. Els dos processats sortiran de la presó dimarts vinent per prestar declaració davant de la jutgessa.

Foto: Efe

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari