El parc infantil romandrà tancat uns dies per les obres de remodelació

No s’hi podrà accedir entre el 20 al 24 de febrer i del 27 de febre al 3 de març

L'Ajuntament ja ha desmantellat el parc de salut, que s'ubicarà al passeig de la llera del Besòs
Premsa Ajuntament
L’Ajuntament ha iniciat els treballs de remodelació del parc infantil situat a la plaça Lluís Companys. Les actuacions previstes les van proposar els infants que van formar part de l’experiència pilot del Consell d’Infants que la Regidoria d’Educació, Infància i Joventut va posar en marxa el curs passat amb el suport de la Diputació de Barcelona. Amb motiu de les obres, l’espai de joc romandrà tancat al públic entre el 20 i el 24 de febrer i del 27 de febrer i al 3 març. Durant aquest dies hi ha previst canviar de lloc els dos gronxadors que toquen el CAP Montcada i Reixac per col·locar-los amb la resta d’elements del parc infantil. La previsió municipal és que l’espai de joc estigui obert i practicable el cap de setmana.
D’altra banda, entre el 13 i el 17 de febrer s’han dut a terme els treballs per traslladar els aparells de gimnàstica del parc de salut fins a la zona d’estada del passeig de ribera, al riu Besòs. Les actuacions per remodelar el parc de la plaça Lluís Companys es van iniciar a principi de febrer amb el desmantellament del pal de 27 metres d’alçada que donava informació referent al control atmosfèric i les dades sobre la qualitat de l’aire del municipi.
A instàncies del Consell dels Infants, un òrgan de participació ciutadana format per alumnes del cicle superior de primària de totes les escoles públiques i concertades del municipi, també es van proposar altres millores en el parc infantil com l’adequació de l’espai per jugar a la pilota i la construcció d’un mur amb vegetació per minimitzar l’impacte de les vies del tren. 
Seccions:

Deixa un comentari